Over Entrevi

Paul te Riele

U als oplettende lezer, is het vast wel opgevallen dat deze website vol staat met termen zoals “we” en “ons”. Dat is deels een verkoop-trucje en deels met een reden. Entrevi is in werkelijkheid een eenmanszaak, van mij, Paul te Riele. Ik ben 27 jaar oud, studeerde Interactief Ontwerpen aan het  Mediacollege Amsterdam en Audiovisueel Ontwerpen aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Sinds 2011 ben ik zelfstandig ondernemer.

Werkwijze

Ik combineer grafisch, interactief en audiovisueel ontwerp om uw idee vorm te geven; Van idee naar ontwerp en van ontwerp naar product. Mijn expertise ligt op een groot deel van een dergelijk realisatie project maar ik schakel ook regelmatig hulp in van mede-creatievelingen. Ik werk samen met tekstschrijvers, illustratoren, tekstvertalers, software engineers en video professionals.

Producten en oplossingen

“Wij” realiseren met name webdesigns, logo’s, websites, webshops, huisstijlen, printcampagnes en animatievideo’s. Kortom, wij zorgen dat uw idee werkelijkheid wordt! Ook hebben wij een aantal schaalbare oplossingen die wij gemakkelijk voor u in kunnen zetten.

Ik ben altijd in voor een uitdaging!

Neem contact op arrow_forward